Ungrejser

Hvis man er ung og på sin næste ferie ønsker at møde andre unge på en uformel og sjov måde samtidigt med at få et hav af oplevelser, er ungrejser måske sagen.

Ferietypen ungrejser er egentlig blot en betegnelse for, at dem man rejser sammen med alle er unge og dermed jævnaldrende. Der arrangeres de typiske ungdomsferier til de traditionelle feststeder som for eksempel Calella, Ibiza og Lloret de Mar. Her er formålet typisk at drikke, feste og have det sjovt sammen med en masse andre unge fra hele verden. Denne type ferie suppleres ofte af en række arrangementer såsom grillaftener, pubcrawls og strandture. Om aftenen er der altid fest på tapetet, og disse feriebyer bugner med de hotteste diskoteker.

Udover de typiske ungdomsferier er der også nogle specielle tilbud til unge rejsende, der kaldes ungrejser. Disse dækker ofte over rejser til mere eksotiske steder, hvor der kan opnås favorable priser, hvis man er under 26 år. Her er det oplevelserne, der er i fokus frem for festen, og de typiske steder er her Thailand, Australien og USA. Det er ofte lavet således, at standarden er lidt lavere end hos de almene rejsebureauer, og derfor er prisen ligeledes derefter. Af denne årsag er der mange unge på backpack-rejse, der benytter sig af disse tilbud.

Begge typer af ungrejser er meget populære, men opfylder vidt forskellige behov og oplevelser. Derfor arrangeres de også af forskellige rejsebureauer. Midt imellem disse to typer findes tilbud fra de traditionelle charterferie-arrangører, der udbyder charter til næsten alle destinationer specielt for unge. Her samles de unge gæster somregel på de samme hoteller, så der er en ungdommelig og festligt stemning. Så med ungrejser findes der forskellige typer alt efter, hvad man vil opleve på ferien.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med spændende artikler og gode tilbud på rejser.
 
Tilmeld   Afmeld
Nu 14.353 modtagere.


Populære sider


RSS | © HEPHEY 2002 - 2007

Ungrejser
Her er du  :   Rejser   >  Ungdomsrejser   >  Ungrejser