Påskerejser

Påsken i Danmark er enten ensbetydende med smukt forårsvejr eller slud og kulde; forkæl dig selv og tag på en af de mange påskerejser sydpå, hvis det sidste er tilfældet. Der findes mange gode tilbud på rejser i påsken.

I år 325 blev det på et kirkemøde bestemt, at påsken fremover altid skulle falde den første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgn, hvilket er forklaringen på, at påsken falder forskelligt fra år til år, modsat fx juleaften. I vor tid er det blevet mere og mere populært at benytte sig af denne højtid til at tage på påskerejser. Påskerejser er mest efterspurgte, hvis påskevejret i Danmark er regnfuldt og gråt, men mange har dog gjort det til en tradition at fejre påsken i udlandet uanset vejrforholdene hjemme. Påsken er også tiden hvor kristne over hele verden samles og mindes Jesu korsfæstelse, død og opstandelse; pilgrimme drager på påskerejser til Jerusalem og overalt mødes man for at fejre den vigtigste begivenhed i kristendommen.

Skab en ny tradition og tag på påskerejserHerhjemme er det blevet tradition at holde påskefrokoster med familie, kollegaer og venner, men hvorfor ikke pakke æg, snaps og påskebryg ned i kufferten og tage på en fælles tur på en af de mange påskerejser? Man kan sagtens gemme børnenes påskeæg i Spanien eller spise påskelammet i Pakistan. Lad påskesolen skinne på dig og dine kære på et af de mange rejsemål og nyd foråret i mere eksotiske omgivelser end de danske. Påskerejser er værd at opleve!

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med spændende artikler og gode tilbud på rejser.
 
Tilmeld   Afmeld
Nu 14.353 modtagere.


Populære sider


RSS | © HEPHEY 2002 - 2007

Påskerejser
Her er du  :   Rejser   >  Påskerejser