Dansk kroferie

At tage på dansk kroferie er at opleve Danmarks natur og nyde god mad, hyggeligt samvær og opleve en unik, hyggelig stemning. Et kroophold byder på både aktiviteter og afslapning, og giver den perfekte ramme for familiehygge eller romantik.

Når du tager på en dansk kroferie, kan du godt regne med at få fuld valuta for alle pengene. Der er rigtig mange kroer i Danmark, der tilbyder kroophold for både danske og udenlandske turister. Mange af kroerne er familiedrevet, hvilket som regel giver en meget hyggelig og varm atmosfære. En dansk kroferie kan desuden spænde vidt både rent geografisk og økonomisk. De billigste kroer er som regel ikke et dårligt alternativ til de mange bed and breakfast, og de lidt dyrere kan snildt skabe rammerne om en rigtig romantisk ferie eller en super hyggelig familietur. Mange kroer har tilbud til børnene, så de ikke behøver at kede sig. Hoppepuder og legepladser er efterhånden ikke et særsyn på de danske kroers områder.
Størstedelen af de danske kroer er meget charmerende og der kræses virkelig for dig som gæst. Kroværelserne har ofte et meget individuelt præg og det kniber som regel med at finde bare to, der er helt ens. De fleste kroværelser har dog eget toilet og bad, fjernsyn og telefon. Der er virkelig kælet for detaljen og den gæstfri atmosfære tiltrækker folk fra hele verden.

Romantisk kroferie


Stemningen gør, at et kroophold derfor også er den perfekte gave til manden eller kvinden, du elsker: Hvad er mere romantisk end at tage sig tid til at nyde hinanden i rolige og smukke omgivelser? Mange kroer har også en såkaldt honeymoon-suite, som også lejes ud til andre par end nygifte. Suiterne er mere luksuriøse end de almindelige hotelværelser, og er derfor perfekte, når rammerne for romantik skal være helt i top. Du kan på forhånd arrangere det med serveringspersonalet, hvis du ønsker, at de skal ofre dig og din elskede særlig opmærksomhed under en middag.

En dansk kroferie giver oplevelser


Mange kroer ligger placeret i naturskønne områder tæt ved skov og strand eller sø, så du har mulighed for at trave lange ture langs vandet eller under træernes kroner. Du kan tage på en dansk kroferie på alle tidspunkter af året: om sommeren kan familien nyde den danske sommer ved at tage på kroophold, og mange har tradition for at nyde den hyggelige stemning på kroerne, når vinteren kommer og de mørke aftenstunder giver god tid til hyggeligt samvær.
Der er også mange som vælger at tage på kroferie for madens skyld, og hvis man holder af at nyde måltidets glæder, kan man med fordel vælge et gourmetophold, hvor maden er i centrum. En dansk kroferie kan også byde på musik og dans og hvis du holder af at spille golf, kan du undersøge, hvilke kroer der har green free-aftaler med nærtliggende golfklubber. En dansk kroferie kan byde på underholdning til hele familien.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med spændende artikler og gode tilbud på rejser.
 
Tilmeld   Afmeld
Nu 14.353 modtagere.


Populære sider


RSS | © HEPHEY 2002 - 2007

Dansk kroferie
Her er du  :   Ferie   >  Kroferie   >  Dansk kroferie