Rejser og ferie

Stor guide til rejser med alt fra de bedste tilbud til spændende artikler om din kommende destination. Savner du inspiration til din ferie, så er du kommet til det rette sted. Find de billigste hoteller og sommerhuse med vores søgemaskine.
Rundrejse i Thailand
På en rundrejse i Thailand kan du nyde landets alsidighed og smukke natur til det yderste. Du kan rejse fra det bjergrige nord, igennem det frodige centrale Thailand, videre mod sandstrandene i syd. En rundrejse i Thailand er en oplevelse for livet.

Dykning i Thailand
Dykning i Thailand er en fantastisk oplevelse. Du dykker ned i det forholdsvis varme vand, du har god sigtbarhed, og du er omringet af de smukkeste koralrev, fisk og andre fascinerende dyr. Det er som at dykke ned i en drømmeverden.

Billige rejser til Thailand
Det er blevet nemmere at finde billige rejser til Thailand. Bedst er det at rejse udenfor perioden november til februar. Har du allerede fundet en flybillet, men mangler en rejsearrangør, kan du med fordel benytte dig af de lokale rejsebureauer.

Tur til Berlin
Tag en tur til Berlin og nyd en af Europas mest fortryllende storbyer. Her kan du shoppe på livet løs, se verdensberømte bygninger, og få indsigt i, hvordan byen var inden murens fald, samt opleve den ombygning, der er forgået siden muren forsvandt.

Storbyferie i Berlin
Tag på storbyferie i Berlin, byen ligger lige om hjørnet og byder på uendelige oplevelser og seværdigheder. Berlin er en dynamisk by med gamle bygninger og smalle gader, samt moderne højhuse og spændende kultur.

Rejse til Berlin
Tag på en rejse til Berlin og oplev den kulturelle diversitet Berlin byder på. Du kan se Berlin med fokus på den jødiske historie. Du kan også opleve alternative sider af Berlin ved at gå under jorden eller flyve over byen.

Busrejser til Berlin
Der er gode muligheder for at finde billige busrejser til Berlin, man skal bare se sig godt for, fordi mulighederne er uendelige. At køre med bus er en billig, nem og sjov måde at rejse på, det er bare om at få pakket tasken og hoppe på bussen.

Bus til Berlin
Det er oplagt at tage med bus til Berlin, det er billigt og turen er kort. På en busrejse har man mulighed for at slappe af og nyde landskabet, og det sociale samvær med de andre passagerer.

Berlin – Shopping i Berlin
Det er en nydelse at tage på shopping i Berlin, for der er lange åbningstider i mange butikker, og man kan finde alt, hvad hjertet begærer. Flotte shoppingcentre, spændende designvarer, farverige markeder og uendelige pladebutikker.

Berlin – Restauranter og natteliv
Oplev Berlins restauranter og natteliv på ferien. Berlin byder på spændende natteliv og utallige technodiskoteker. Mange restauranter byder på berlinske specialiteter, men skal man have hurtigmad, kan man købe currywurst på hvert gadehjørne.

Flere sider med Rejser og ferie, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Mest populære Rejser og ferie
Forbrugslån
Tag et forbrugslån og få råd til de ting som du går og drømmer om. Det kunne f.eks. lån til rejser, elektronik eller andre ting der gør livet lidt sjovere.

Rejseforsikring
Hvis du har planer om at tage på ferie, er det en rigtig god ide først at undersøge, om du har behov for at tegne en rejseforsikring. Husk at undersøg om en almindelig forsikring dækker dine ønsker for ferien fx i forbindelse med ekstremsport.

Skirejser
Mange kender det – skiferie lokker men økonomien tillader det ikke. Men behøver skirejser nu også være så dyre? Nej det gør de ikke! En af løsningerne ligger i rejser til Tjekkiet og Slovenien!

Singlerejser
Selvom du er alene, behøver du ikke rejse alene. Der er rig mulighed for at tage med på singlerejser, og rejse sammen med andre singler.

Skiudstyr
Skiudstyr er meget mere end bare ski og skistøvler. Når man skal købe sit skiudstyr kan det være svært at vurdere hvad man har brug for – men det behøver slet ikke være så svært at vælge! Endnu ikke opdateret for denne kategori
Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med spændende artikler og gode tilbud på rejser.
 
Tilmeld   Afmeld
Nu 14.353 modtagere.


Populære sider


RSS | © HEPHEY 2002 - 2007

Rejser og ferie
Her er du  :   Rejser og ferie